Judecătoarea Viorica Baltag, membru CSM, vorbește despre legăturile dintre Soros și președintele Comisiei Europene, cel care critică noile legi ale justiției

Judecătoarea Gabriela Baltag, membru al Consiliului Suprem al Magistraturii, sugerează într-o scrisoare, că în spatele manipulărilor privind legile justiției s-ar afla o legătură strânsă dintre miliardarul George Soros și președintele Comisiei Europene.

Când un membru CSM afirmă că președintele CE s-a întâlnit recent cu George Soros pentru a discuta despre Justiția din România, Comisia Europeană trebuie să se pronunțe în această privință și să explice dacă există o legătură între această întâlnire și scrisoarea în care președintele și prim vice-președintele CE își exprimă îngrijorarea față de reforma Justiției din România.

Un înalt oficial român, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, ne arată care sunt interesele din spatele deciziilor care privesc Justiţia din România. Conform declaraţiilor judecătoarei Gabriela Baltag, Claude Junker și George Soros se văd frecvent. În ultimii ani s-au văzut de cel puțin patru ori. Ultima dată s-au văzut cu o lună și jumătate în urmă când unul din subiectele principale ale discuțiilor a fost justiția din România.

În acest context, trebuie stablit clar dacă există sau nu o legătură între aceste întâlniri și scrisoarea semnată de Junker şi de Timmermans în care este criticată reforma Justiției, fără a prezenta niciun argument concret în susținerea criticilor.

Preşedintele Comisiei Europene trebuie să explice public de ce discută cu un om de afaceri chestiuni legate de treburile interne ale unui stat membru UE.

Junker si Timmermans trebuie să clarifice, public, dacă interesele personale ale lui Soros au stat la baza avertismentelor rostite de oficialii europeni, fără nicio rezervă, dar şi fără nici un argument, fără nici un exemplu concret.Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Judecătoarea Viorica Baltag, membru CSM, vorbește despre legăturile dintre Soros și președintele Comisiei Europene, cel care critică noile legi ale justiției

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.