Justiția a făcut dreptate: Președintele CJ Giurgiu, Marian Mina, eliberat din carantina dispusă ilegal de DSP!

Începând de astăzi, președintele Consiliului Județean Giurgiu,  Marian Mina este liber să iasă din casă! Justiția a hotărât că a fost carantinat ilegal și i-a dat câștig de cauză.

Iată ce a scris, pe pagina sa de socializare, astăzi după ce a primit sentința:

”Instanța de judecată a desființat azi decizia abuzivă a DSP Giurgiu prin care am fost ținut forțat în casă în baza unei „carantinări” care nici măcar nu a existat scriptic. În ciuda celor două teste negative concludente, pe care le-am și prezentat opiniei publice, poliția politică a PNL a insistat să mă oblige la efectuarea unui arest la domiciliu fără faptă, într-o încercare disperată de racolare cu japca a primarilor PSD.
Sentința aceasta este logică, firească și, într-o speță judecată corect, desființează un imens abuz. Eu o consider o mare victorie împotriva Sistemului și încă o dovadă a faptului că mai există magistrați cinstiți, care nu se lasă călcați în picioare de factorul politic.
Mulțumesc mult oamenilor care m-au susținut și au avut încredere că nu mă îndoi în fața presiunilor, ziariștilor din Giurgiu și presei naționale. În plus, recunoștința mea merge către avocata Simona Mihaela Oprea, care a făcut un efort admirabil de anduranță și de competență”.

Întrebarea care rămâne este cine răspunde de acest abuz?Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Justiția a făcut dreptate: Președintele CJ Giurgiu, Marian Mina, eliberat din carantina dispusă ilegal de DSP!

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.