La Trofeul «Prietenii Pompieriilor» au participat 70 de elevi ai unor școli din județ dornici să învețe lucruri noi

La Trofeul «Prietenii Pompieriilor» au participat 70 de elevi ai unor școli din județ dornici să învețe lucruri noi

70 de elevi s-au întrecut, ieri, pentru trofeul „Prietenii Pompierilor”. Organizat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vlașca” al Județului Giurgiu și Inspectoratul Școlar, cu sprijinul Consiliului Județean, concursul s-a desfășurat pe stadionul „Dunărea” din municipiu și a reunit la start șapte echipaje de la unități de învățământ din Giurgiu, Joița, Vlașin, Daia, Stoenești și Izvoarele.

Concursul „Prietenii Pompierilor” este dedicat elevilor din învățământul gim­nazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și apreciere a pericolelor generate de situațiile de urgență, precum și pentru dezvoltarea unor calități precum iniţiativa, spiritul de echipă, curajul și disciplina.
Echipajele, formate din câte nouă membri și o rezervă, au avut de trecut o probă teoretică, cu întrebări din domeniul prevenirii și stingerii incendiilor, o pistă cu obstacole și o ştafetă de 400 m, cu obstacole.
La final, primele trei locuri au fost ocupate de:
► Locul I: Școala Gimnazială „Mircea cel Bătrân” Giurgiu
► Locul al II-lea: Școala Gimnazială nr.1 Stoenești
► Locul al III-lea: Școala Gimnazială „Prof. Dinu Nicolae” Vlașin.

Competiția s-a încheiat cu o festivitate de premiere. Echipele clasate pe primele trei locuri au fost recompensate cu diplome, medalii, cupe și premii.

Felicitări tuturor elevilor care au participat și instituțiilor de învățământ din care aceștia au făcut parte: Școala Gimnazială Joița; Școala Gimnazială, Școala Gimnazială „Mircea cel Bătrân” Giurgiu; Școala Gimnazială „Dinu Nicolae” Vlașin; Școala Gimnazială nr.1 Daia; Școala Gimnazială nr.1 Stoenești și Școala Gimnazială nr.1 Izvoarele.

(ISU Giurgiu)

70 de elevi s-au întrecut, ieri, pentru trofeul „Prietenii Pompierilor”. Organizat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vlașca” al Județului Giurgiu și Inspectoratul Școlar, cu sprijinul Consiliului Județean, concursul s-a desfășurat pe stadionul „Dunărea” din municipiu și a reunit la start șapte echipaje de la unități de învățământ din Giurgiu, Joița, Vlașin, Daia, Stoenești și […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/la-trofeul-prietenii-pompieriilor-au-participat-70-de-elevi-ai-unor-scoli-din-judet-dornici-sa-invete-lucruri-noi/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=la-trofeul-prietenii-pompieriilor-au-participat-70-de-elevi-ai-unor-scoli-din-judet-dornici-sa-invete-lucruri-noi
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 25 mai 2023 13:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.