Liga 3: Aro Cîmpulung Muscel,– Dunărea Giurgiu, în prima etapă din retur

Liga 3: Aro Cîmpulung Muscel,– Dunărea Giurgiu, în prima etapă din retur

Dunărea Giurgiu întâlneşte vineri, 27octombrie 2023, de la ora 15.00, în deplasare, pe stadionul  “Muscelul”  din Câmpulung, echipa locală Aro, într-un meci contând pentru etapa a 10-a (prima a returului), în Campionatul Ligii a III-a, Seria 4.

Va fi o deplasare lungă pentru echipa noastră, care are un absent important, pe G. Mina, fiind suspendat, o etapă, pentru cumul de cartonașe galbene din etapa trecută.

Gazdele din  Câmpulung Muscel  vin după un egal (0-0), pe teren propriu cu CSO Plopeni, în timp ce giurgiuvenii, după o victorie cu      4-2, pe teren propriu, cu Tricolorul Breaza.

„Pentru a simplifica lucrurile și să nu mai existe interpretări, obiectivul nostru este limpede: mergem să câștigăm! Rămâne să arătăm vineri, că știm să jucăm fotbal, că știm să ne luptăm pentru fiecare minge. Se poate întâmpla orice în meci, dar în primul rând nu vreau să ne fie reproșată atitudinea din teren…”, a spus prof. Mirel Eugen Marin, director și manager al Clubului ”Dunărea Giurgiu”.

De partea cealaltă, cei din Cîmpulung au declarat că nu concep să nu câștige meciul cu ”Dunărea Giurgiu”.

Echipa Aro Câmpulung Muscel  se află pe locul 8 în clasamentul Ligii a III-a , seria a 4-a, cu 9 puncte, în timp ce formația din Giurgiu se află pe locul 4, cu 13 puncte acumulate, în nouă meciuri.

                                     Programul etapei a X-a :
Vineri, 27octombrie, ora 15:00
Aro Muscelul C-Lung Muscel   –   SCM Dunărea 2020 Giurgiu

Sâmbătă, 28 octombrie, ora 15.00

CSO Tricolorul Breaza  –  CS Dinamo Bucureşti

CSM Flacăra Moreni  –  AS FC Pucioasa

CS Păuleşti  –  CS Blejoi

SC Popeşti-Leordeni   –   CSO Plopeni

–––––––––––––––––––––––––––––

(Costel Spînu)

Costel Nicolae – foto

Articolul Liga 3: Aro Cîmpulung Muscel,– Dunărea Giurgiu, în prima etapă din retur apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Dunărea Giurgiu întâlneşte vineri, 27octombrie 2023, de la ora 15.00, în deplasare, pe stadionul  “Muscelul”  din Câmpulung, echipa locală Aro, într-un meci contând pentru etapa a 10-a (prima a returului), în Campionatul Ligii a III-a, Seria 4. Va fi o deplasare lungă pentru echipa noastră, care are un absent important, pe G. Mina, fiind suspendat, o […]

Articolul Liga 3: Aro Cîmpulung Muscel,– Dunărea Giurgiu, în prima etapă din retur apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/liga-3-aro-cimpulung-muscel-dunarea-giurgiu-in-prima-etapa-din-retur/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 26 octombrie 2023 18:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.