Maceta – armă la modă în Florești Stoenești

Maceta – armă la modă în Florești Stoenești

Un bărbat în vârstă de 42 de ani din comuna Floreşti-Stoeneşti a fost reţinut şi este cercetat penal sub control judiciar după ce ar fi ameninţat cu o macetă un alt bărbat, din aceeaşi localitate, într-un bar, pe fondul unor discuţii în contradictoriu.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi ameninţare.

„Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bolintin-Vale au fost sesizaţi prin plângere scrisă de către un bărbat, din comuna Floreşti Stoeneşti, cu privire la faptul că ar fi fost ameninţat de către un alt bărbat, cu o macetă. Din primele cercetări a rezultat faptul că, în noaptea de 12 spre 13 ianuarie 2024, reclamantul s-ar fi întâlnit la un bar din localitatea Floreşti, judeţul Giurgiu, cu un alt bărbat, de 42 de ani, din aceeaşi localitate, iar în urma unor discuţii în contradictoriu, ar fi fost ameninţat cu o macetă de către acesta”, precizează un comunicat de presă, transmis vineri de IPJ Giurgiu.

De asemenea, miercuri, 24 ianuarie,sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Bolintin-Vale, sprijiniţi de luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului de 42 de ani, fiind ridicate mai multe mijloace de probă.

Pe baza probatoriului administrat, faţă de acesta a fost dispusă măsura reţinerii, pentru 24 de ore, iar unitatea de parchet competentă a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, mai menţionează sursa citată. (www.agerpres.ro)

Un bărbat în vârstă de 42 de ani din comuna Floreşti-Stoeneşti a fost reţinut şi este cercetat penal sub control


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/maceta-arma-la-moda-in-floresti-stoenesti/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 26 ianuarie 2024 16:33

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.