Marian Mina le cere deputaților PNL să-și miște burțile la Guvern și să ceară sprijin pentru județ, nu să stea pe facebook

Prezent într-o emisiune Tv, președintele Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina, a avut o replică usturătoare la adresa deputatului Toma Petcu, proaspăt dezertat din ALDE și trecut la PNL.  Într-o postare pe facebook, Petcu îi ceruse demisia din fruntea Consiliului Județean:

”Eu aștept din partea parlamentarilor PNL de Giurgiu și acțiune, nu doar comunicate pe facebook.

Ei sunt la guvernare, au posibilitatea să ajute județul Giurgiu. Dar ce fac acești domni? Stau acasă la căldurică și dau comunicate. Nu este normal.

86757114_1275851235948239_6521986471237255168_o - Copy

Așa cum prefectul, primarii, președintele CJ, DSP, ISU, Poliția, Jandarmii, Ambulanța sunt la datorie, mergem la serviciu în fiecare zi, consider că și parlamentarii ar trebui să fie în prima linie.

Mi-a cerut domnul Petcu demisia. Știți când o să-mi dau demisia? Când o să și-o dea și el pentru că a astat lângă mine 3 ani și opt luni la guvernare. Și a făcut doar burta mare. Vorbește de stăpân? Eu nu am stăpân, eu am șef.

El este obișnuit cu stăpânii că ei l-au făcut om mare iar în schimb el i-a trădat pe toți: Iliescu, Chițoiu, Tăriceanu și urmează Motreanu…pe toți i-a vândut!”, a spus Marian Mina.

Referitor la sprijinul acordat de guvern, Mina a spus că, până acum, nu a primit niciun sprijin, tot ce s-a achiziționat până acum, aparatură, dezinfectanți sau echipamente s-a achiziționat din banii Consiliului Județean. Singurul sprijin a venit de Hidroelectrica care a făcut donații către mai multe spitale din țară.Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Marian Mina le cere deputaților PNL să-și miște burțile la Guvern și să ceară sprijin pentru județ, nu să stea pe facebook

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.