Marți, 18 Iunie, în sala de ședințe din cadrul Primăriei…

Administraţia Zonei Libere Giurgiu

Marți, 18 Iunie, în sala de ședințe din cadrul Primăriei municipiului Giurgiu, a avut loc ceremonia de primire a Excelenței Sale, domnul Andrei M. Grinkevich, ambasadorul Belarusului în România, găzduită de primarul municipiului, domnul Nicolae Barbu.

La acest eveniment au participat și reprezentanți ai Administrației Zonei Libere Giurgiu, alături de directorul general al AZL, domnul Liviu Cartojan.

Pe parcursul celor aproape două ore, s-au discutat probleme de administrație…, fonduri europene, dar și posibilitatea unor noi parteneriate.

Administrația Zonei Libere a prezentat un video informativ, în care a oferit Excelenței Sale detalii despre activitatea din cadrul Zonei Libere Giurgiu, dar mai ales, avantajele și oportunitățile pe care orice firmă din Belarus le-ar avea, daca si-ar dezvolta afaceara în cadrul Zonei Libere Giurgiu.

La finalul întrevederii, ambasadorul Belarusului a promis o ședință de lucru cu reprezentanți ai companiilor din Belarus, care sunt interesante de schimbul de mărfuri, folosind Zona Liberă Giurgiu ca placă turnantă.

Vezi mai multEste posibil ca imaginea să conţină: 4 persoaneEste posibil ca imaginea să conţină: 1 persoanăEste posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.