Marți, staff-ul PNL Giurgiu a avut un dialog cu conducerea DISTRIGAZ în vederea concretizării racordării localităților județului la rețelele naționale de transport gaz metan

Astăzi, 12 ianuarie la Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu, preșeintele PNL Giurgiu, însoțit de senatorul Toma Petcu și președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu  au avut o întâlnire cu directorul general Transgaz, Sterian Ioan și cei din conducerea tehnică a instituției pentru concretizarea racordării localităților din județ la rețelele naționale de transport a gazului metan.
După cum declara pe pagina sa de facebook, președintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu, Județul Giurgiu a primit o veste bună întrucât în această perioadă a fost semnat contractul de lucrări pentru gazoductul Podișor- Tuzla. Gazoductul va tranzita aproximativ 100 de kilometri prin județul nostru și va putea să asigure cantitățile necesare și în partea de sud- est a județului, iar această lucrare va fi gata în aproximativ doi ani de zile.
În privința celorlalte comune, încă neracordate la rețeaua de gaze, s-au identificat soluții punctuale de branșare în rețelele existente și, acolo unde este cazul, o extindere a rețelelor noi pe lungimi mici și medii.

De asemenea – mai preciza europarlamentarul Dan Motreanu –  am fost asigurați că Transgaz va instala în toate punctele de consum stații de reducere și măsurare (SRM) pentru a asigura livrarea gazului metan la parametrii tehnici și în cantitățile necesare pentru fiecare localitate.
În încheierea postării sale președintele PNL Giurgiu aprecia profesionalismul conducerii Transgaz , salutând  deschiderea arătată de aceștia în privința problemei stringente a alimentării cu gaze a județului Giurgiu.
(Florian Tincu)

Sursa: jurnalgiurgiuvean.ro
Articol sursa: Marți, staff-ul PNL Giurgiu a avut un dialog cu conducerea DISTRIGAZ în vederea concretizării racordării localităților județului la rețelele naționale de transport gaz metan

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.