”Masca la control!” Acțiuni de verificare în Giurgiu

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost desfăşurate acţiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului tip de coronavirus.

La activităţile desfăşurate au participat peste 150 de politiști, jandarmi și polițiști locali.

Astfel, au fost verificate 20 de societăți comerciale, 18 obiective/locații și 63 de mijloace de transport, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 16 sancţiuni contravenţionale în valoare de 4.600 de lei. Dintre acestea 12 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie dispuse în această perioadă.

Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică și să poarte masca de protecție, pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus – anunță Poliția Giurgiu.

The post ”Masca la control!” Acțiuni de verificare în Giurgiu appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: ”Masca la control!” Acțiuni de verificare în Giurgiu

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.