Măsuri luate de către George Pălălău, noul director general al Zonei Libere Giurgiu, pentru eficientizarea activităţii

Măsuri luate de către George Pălălău, noul director general al Zonei Libere Giurgiu, pentru eficientizarea activităţii

Geroge Palalau 3

În data de 1 august 2023, Geoge Pălălău a fost numit de către Consiliul de Administraţie director general al SC Administrația Zonei Libere Giurgiu SA. Astăzi, 8 august, noul director general a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a prezentat situaţia economico- financiară a societăţii:

” La 30 iunie, societatea înregistrează o pierdere contabilă de de 560 mii lei şi datorii la furnizori de de peste 460 mii lei. Din aceste datorii, aproximativ 260 mii lei sunt taxe şi impozite locale şi 200 mii lei datorii către terţi.”
Primă măsură luată de către George Pălălău este reducerea cu 20% a salariilor conducerii societăţii:
„Ca o măsură imediată, pe care am supus-o astăzi aprobării Consiliului de Administraţie, a fost solicitarea mea de a reduce salariile conducerii societăţii cu 20%, până la sfârşitul acestui an. Şi indemnizaţiile membrilor Consiliului de Administraţie vor fi reduse, tot ce însemnă conducere.”
Directorul general al Zonei Libere Giurgiu spune că aceste măsură se doreşte, în primul rând, să fi un exemplu pentru toţi angajaţii, aşteptând implicare şi eficienţă din partea acestora.
Printre cauzele pierderilor şi datoriilor pe care le înregistrează Zona Liberă Giurgiu, George Pălălău a vorbit despre prevederile din Codul Administrativ care nu permit subînchiriere şi concesionarea terenurilor din Zona Liberă:
” Imposibilitatea de a de a subînchiria- subconcesiona terenuri din cauza codului administrativ promulgat în 2019 ne afectează foarte mult activitatea.
Există o documentaţie depusă la comisia juridică şi, cu ajutorul parlamentarilor de Giurgiu, sper să se modifice acesta articol. Ar fi un lucru benefic pentru Zona Liberă şi pentru locuitorii acestui oraş” a mai declarat directorul Zonei Libere Giurgiu.
Acestea sunt printre primele măsuri luate de către  George Pălălău, acesta anunţând că vor urma şi alte decizii menite să îmbunătăţească activitatea Administrației Zonei Libere Giurgiu SA.

În data de 1 august 2023, Geoge Pălălău a fost numit de către Consiliul de Administraţie director general al SC Administrația Zonei Libere Giurgiu SA. Astăzi, 8 august, noul director general a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a prezentat situaţia economico- financiară a societăţii: ” La 30 iunie, societatea înregistrează o pierdere […]


Autorul articolului Editor
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: http://giurgiupesurse.ro/masuri-luate-de-catre-george-palalau-noul-director-general-al-zonei-libere-giurgiu-pentru-eficientizarea-activitatii/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiupesurse.ro/feed/
Titlu original Giurgiu Pe Surse – actualitate giurgiu, administratie giurgiu, stiri politice, social economic, editoriale giurgiu, dezvaluiri, soc, cancan, stiri locale
Data originala articol 8 august 2023 22:07

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.