Mesaj de felicitare adresat dlui Marius Beianu, seful SERVICIULUI PUBLIC COMUNITAR REGIM PERMISE DE CONDUCERE ȘI ÎNMATRICULARE A VEHICULELOR, cu prilejul aniversării zilei de naștere

Cu ocazia zilei de naştere, vă urăm un sincer LA MULŢI ANI. Vă dorim ca toate lucrurile minunate care au împlinit viaţa Dvs să aibă o continuitate frumoasă. Cunoscându-vă capacitățile performante de manager și bun organizator al activității de echipă și a responsabilităților îndeplinite, suntem siguri că împreună vom reuşi să atingem obiectivele propuse.

Vă dorim să aveți parte de sănătate și prosperitate, viața să vă fie împlinită cu frumoasele rezultate ale muncii depuse, suplinite de recunoștința și stima oamenilor, cu bucurii din partea familiei Dvs.

Colectivul SERVICIULUI PUBLIC COMUNITAR REGIM PERMISE DE CONDUCERE ȘI ÎNMATRICULARE A VEHICULELOR

The post Mesaj de felicitare adresat dlui Marius Beianu, seful SERVICIULUI PUBLIC COMUNITAR REGIM PERMISE DE CONDUCERE ȘI ÎNMATRICULARE A VEHICULELOR, cu prilejul aniversării zilei de naștere appeared first on Informatia de Giurgiu.

Sursa: informatiadegiurgiu.ro
Articol sursa: Mesaj de felicitare adresat dlui Marius Beianu, seful SERVICIULUI PUBLIC COMUNITAR REGIM PERMISE DE CONDUCERE ȘI ÎNMATRICULARE A VEHICULELOR, cu prilejul aniversării zilei de naștere

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.