MESE ÎMBELȘUGATE DE CRĂCIUN ȘI REVELION DE LA GRUPUL SUFLETIȘTI ÎN UK ȘI EUROPA

7

Zeci de copii aflați în plasament la Centrul de primire în regim de urgenţă din cadrul Complexului de Servicii Sociale precum şi la casele de tip familial Casa Dunării, Casa Albastră,  Soarele, Sf. Ioan și Daniela, structuri rezidențiale din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială si Protecția Copilului Giurgiu,  vor avea parte de mese îmbelşugate de Crăciun și Revelion datorită sprijinului oferit de Grupul Sufletişti în UK şi Europa .

Acest Grup, constituit din oameni cu suflet mare care muncesc în afara țării, în Marea Britanie şi în alte ţări din Uniunea Europeană, a sprijinit constant, în ultimii ani, prin donaţii şi sponsorizări, Complexul de Servicii Sociale și casele de tip familial din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu. De mai mulți ani, de Crăciun, de Paște, sau pur și simplu fără o ocazie specială, zeci de copii aflați în plasament au primit haine, încălțăminte, alimente, dulciuri, fructe, jucării iar casele de tip familial în care locuiesc au fost dotate cu mobilier și aparatură electrocasnică. De asemenea, datorită Grupului Sufletiști în UK și Europa, copiii au putut merge în tabere și excursii.9

În această lună, membrii Grupului Sufletiști în UK si Europa s-au gândit să le ofere copiilor toate cele necesare pentru a avea mese îmbelșugate de Crăciun și Revelion.

Astfel, joi, 20 decembrie 2018, 100 de kg de carne de porc și cârnați pentru masa de Crăciun și Revelion au ajuns în casele de tip familial și la Complexul de Servicii Sociale, urmând ca dulciurile, fructele, torturile sucurile și șampania pentru copii să ajungă în zilele următoare.

Deși fizic nu a putut fi alături de copii, pentru că nu se află în țară, Stelian Daniel Iordache, inițiatorul Grupului Sufletiști în UK și Europa și totodată organizator al acțiunilor caritabile, a realizat toate demersurile pentru ca produsele să poată ajunge la timp în Complexul de Servicii Sociale și în casele de tip familial. ” Ca de fiecare dată, membrii Grupului Sufletiști în UK și Europa s-au implicat cu mare entuziasm în strângerea fondurilor necesare pentru organizarea acestei acțiuni caritabile pentru copii. Îi respect pentru tot ceea ce fac pentru a aduce raze de bucurie în viața acestor copii. Le spunem copiilor <La Multi Ani!> și le dorim să fie înconjurați de cât mai mulți oameni buni! De asemenea, dorim să îi asigurăm pe copii că și la anul vom avea multe surprize frumoase pentru ei”, a declarat Daniel Stelian Iordache.

“Adresez sincere mulțumiri acestor oameni minunați din Grupul Sufletiști în UK și Europa care, deși muncesc peste hotare, își îndreaptă atenția către copiii aflați în plasament în structurile rezidențiale din cadrul instituției noastre. În ultimii ani, au reprezentat un sprijin constant pentru acești copii, motiv pentru care îi asigurăm de întreaga noastră considerație”, a declarat Dan Valentin Sima, director General al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu.Sursa:
giurgiupesurse.ro
Articol sursa: MESE ÎMBELȘUGATE DE CRĂCIUN ȘI REVELION DE LA GRUPUL SUFLETIȘTI ÎN UK ȘI EUROPA

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.