Microcronica derby-ului de sâmbătă, ” Dunărea Giurgiu” – ”Victoria Adunații Copăceni”

Microcronica derby-ului de sâmbătă, ” Dunărea Giurgiu” – ”Victoria Adunații Copăceni”

Nu vă faceți program sâmbătă, 6 mai, de la ora 17.00…Veniți pe stadionul Astra, în Complexul Sportiv ”Marin Anastasovici”, din Giurgiu, să-i susțineți pe fotbaliștii de la Dunărea Giurgiu în meciul derby cu Victoria Adunații Copăceni.

Giurgiuvenii dispută, în etapa cu numărul 20, un meci de la care niciun iubitor local, al fotbalului, nu poate lipsi.

Se întâlnesc două echipe aflate pe primele două locuri ,  despărțite doar de cinci puncte  în clasament. Dunărea ocupă prima poziție, cu 49 de puncte, în timp ce Victoria Adunații Copăceni ocupă poziția a doua, cu 44 de puncte.

„E un joc important pentru ambele echipe. Sper să fie un joc frumos, care să facă o reclamă bună fotbalului din județul nostru,și la finalul căruia să ne bucurăm de victorie.În ceea ce ne privește, lucrurile sunt destul de clare: dacă vrem să ne păstrăm  invincibilitatea, trebuie să câștigăm toate partidele rămase de disputat. De aceea, tratăm fiecare joc cu maximă seriozitate, indiferent de adversar, lucru pe care îl vom face și sâmbătă. Nu ne așteptăm la un meci ușor, însă suntem pregătiți pentru orice și am încredere în forța de grup și în unitatea echipei, care cred că sunt atuurile noastre în acest sezon”, ne-a declarat  prof.Mirel Eugen Mirel, director și manager al echipei Dunărea Giurgiu.
În meciul din tur, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 2 – 2, pe stadionul din Adunații Copăceni.

(Costel Spînu)

Nu vă faceți program sâmbătă, 6 mai, de la ora 17.00…Veniți pe stadionul Astra, în Complexul Sportiv ”Marin Anastasovici”, din Giurgiu, să-i susțineți pe fotbaliștii de la Dunărea Giurgiu în meciul derby cu Victoria Adunații Copăceni. Giurgiuvenii dispută, în etapa cu numărul 20, un meci de la care niciun iubitor local, al fotbalului, nu poate […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/microcronica-derby-ului-de-sambata-dunarea-giurgiu-victoria-adunatii-copaceni/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=microcronica-derby-ului-de-sambata-dunarea-giurgiu-victoria-adunatii-copaceni
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 4 mai 2023 15:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.