Miercuri,1 martie, sirenele vor suna la Giurgiu, într-un exercițiu de alarmare publică! 

Miercuri,1 martie, sirenele vor suna la Giurgiu, într-un exercițiu de alarmare publică! 

Conform unei comunicări a Primăriei Municipiului Giurgiu, în vederea implementării măsurilor aprobate de către conducerea Ministerului Afacerilor Interne, în perioada 25 februarie – 4 martie 2023, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (ISU) va organiza și desfășura în data de 1 martie 2023, în intervalul orar 10:00-11:00, antrenamentul/exercițiul de alarmare publică, denumit generic ”MIERCUREA  ALARMELOR”.
Axest exercițiu are ca scop verificarea funcționării mijloacelor de alarmare publică pe întreg teritoriul național, respectiv prin acționarea acestora în zona de competență.
Totodată sirenele electronice vor fi verificate și prin transmiterea către populație a unor mesaje vocale privind evenimentul desfășurat și măsurile de protecție care se impun în astfel de situații, atât în cazul acționării centralizate, cât și locale.

În consecință cetățenii nu trebuie să intre în panică și să se comporte normal pe tot parcursul desfășurării exercițiului ce va dura circa o oră.

(Jurnal)

Conform unei comunicări a Primăriei Municipiului Giurgiu, în vederea implementării măsurilor aprobate de către conducerea Ministerului Afacerilor Interne, în perioada 25 februarie – 4 martie 2023, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (ISU) va organiza și desfășura în data de 1 martie 2023, în intervalul orar 10:00-11:00, antrenamentul/exercițiul de alarmare publică, denumit generic ”MIERCUREA  ALARMELOR”. […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/miercuri1-martie-sirenele-vor-suna-la-giurgiu-intr-un-exercitiu-de-alarmare-publica/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=miercuri1-martie-sirenele-vor-suna-la-giurgiu-intr-un-exercitiu-de-alarmare-publica
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 28 februarie 2023 17:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.