Mihai Ion: ”Acum îmi pot schimba gândurile, emoțiile și comportamentele.”

Am observat că acum, după curs, mă pun mai des în perspectiva celuilalt, în multe situații. De multe ori fac asta fără să-mi dau seama. Realizez că nu mă mai frustrez și nu mă enervez așa mult. Înțeleg perspectiva celuilalt și asta mă ajută să văd cum să pun problema. Am observat acest lucru în multe situații în viața mea, atât la muncă, dar și în plan personal.

Conștientizez mai ușor stările pe care le am, îmi dau seama repede atunci când am o anumită stare. Am cunoștințele necesare pentru a-mi schimba stările. Știu că aproape în orice situație, dacă am o problemă, am și un exercițiu pe care pot să-l aplic, trebuie doar să-mi amintesc care. Asta cred că-mi place cel mai mult.

Iau cu mine faptul că pentru orice provocare am un exercițiu, o tehnică, ceva ce pot aplica și pot rezolva situația sau problema pe care o am.

Vezi aici ce spune Mihai:

Am învățat că-mi pot schimba anumite convingeri, gânduri și acum știu tehnici și metode concrete prin care pot face acest lucru. Nu mai e problema că vreau să mă schimb și nu știu cum să fac asta. Acest lucru cred că mă ajută cel mai mult să fac schimbări în bine.

Da, pot schimba anumite comportamente, gânduri, emoții și asta mă ajută foarte mult. Iar la rândul meu îi pot ajuta și pe alții să-și schimbe anumite convingeri, gânduri și acțiuni.

Multumesc mult!

Articolul Mihai Ion: ”Acum îmi pot schimba gândurile, emoțiile și comportamentele.” apare prima dată în Cursuri Nina.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Mihai Ion: ”Acum îmi pot schimba gândurile, emoțiile și comportamentele.”

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.