Moment halucinant, în direct, la TV: ministrul Eduard Novak nu a știut să spună versurile imnului național al României! „Deșteaptă-te, române!” l-a doborât pe politicianul UDMR | VIDEO

Ministrul sportului, Eduard Novak, a fost pus într-o ipostază rușinoasă și jenantă în direct la TV, după ce a fost rugat să spună versurile imnului național al României, „Deșteaptă-te române!”.

Eduard Novak conduce Ministerul Tineretului și Sportului din 2020, acesta făcând parte din UDMR, partid aflat în coaliția de guvernare alături de PSD și PNL.

Imaginile vin în contextul în care Novak a avut o reacție referitoare la scandalul provocat de naționala României de hochei, ai cărei jucători au cântat imnul Ținutului Secuiesc după meciul cu Ungaria la Cupa Mondială.

Moment halucinant, în direct, la TV: ministrul Eduard Novak nu a știut să spună versurile imnului național al României! „Deșteaptă-te, române!” l-a doborât pe politicianul UDMR

Faptul că ministrul Eduard Novak nu a reușit să ducă la capăt prima strofă a imnului a stârnit reacții acide în mediul online, iar multe dintre ele nu pot fi reproduse în acest text.

„O să încep eu, continuați dumneavoastră! «Deșteaptă-te române, din somnul cel de moarte /  în care te-adânciră barbarii de tirani». Vă rog (să continuați – n. red.)…”, a spus jurnalistul Dan Bucura.

În continuare, ministrul Eduard Novak a râs. Siderat, jurnalistul a continuat versurile și i-a mai oferit o șansă demnitarului să se salveze. Nici de această dată nu a reușit.

„Acum ori niciodată, croiește-ți altă soarte / La care să se închine… Și cruzii tăi dușmani!”, a completat Dan Bucura.

În descrierea imaginilor postate pe Facebook, jurnalistul arată că este uimit de cele întâmplate.

„Așa ceva te lasă fără cuvinte… Am 24 de ani de presă, dar una ca asta n-am mai văzut. Vorbim de un ministru al României!”, a scris Dan Bucura.

 

 

Versurile imnului României au fost scrise de Andrei Mureșanu (1816-1863), iar muzica a fost compusă de Anton Pann (1796-1854).

sursa:prosport.ro

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.