Municipiul Giurgiu, pregătit pentru a II-a etapă a campaniei de vaccinare anti Covid-19

Primarul Adrian Anghelescu a inspectat ieri, 17 ianuarie a.c.,unul din centrele de vaccinare amenajat și autorizat în municipiul Giurgiu, respectiv cel de la Colegiului Tehnic ”Viceamiral Ion Bălănescu”.

Primarul a fost însoțit de subprefectul Mirel Brăgaru, viceprimarul Marian Damian și directorul DSP Giurgiu, dr. Iulian Stoenescu, care au constatat că toate procedurile privind amenajarea au fost respectate, astfel că centrul de vaccinare din incinta sălii de sport a Colegiului Tehnic ”Viceamiral Ion Bălănescu” poate funcționa conform legislației în vigoare.
Pentru perioada 18 – 22 ianuarie 2021, la nivelul județului Giurgiu au fost înregistrate 1.639 de programări pentru vaccinare, 831 dintre acestea fiind la cele două centre fixe din oraș.
La nivelul municipiului Giurgiu, în prezent, sunt funcționale două centre de vaccinare fixe, respectiv Spitalul Județean de Urgență Giurgiu și Sala de sport aferentă Colegiului Tehnic ”Viceamiral Ion Bălănescu”.
Cea de-a doua etapă de vaccinare este destinată persoanelor cu vârsta peste 65 de ani, persoanelor cu boli cronice (indiferent de vârstă), precum și personalului care desfășoară activități în domenii esențiale.Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Municipiul Giurgiu, pregătit pentru a II-a etapă a campaniei de vaccinare anti Covid-19

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.