Noi facilități acordate  bugetarilor!Funcționarilor  din primării şi din consiliile judeţene, li s-ar putea deconta transportul…

Angajaţii din administraţia publică, ce nu locuiesc în localitatea în care lucrează, ar putea beneficia de decontarea transportului. Iată o nouă facilitate pe care Guvernul ar  putea-o introduce în curând.   Este vorba despre o propunere legislativă pentru completarea Legii administraţiei publice locale nr.215/2001.
Potrivit propunerii, sunt vizaţi funcţionarii publici, persoanele care lucrează în primării, dar şi în consiliile judeţene. În cazul în care propunerea va trece, legea se va aplica începând cu 1 ianuarie 2019. Pe de altă parte, nu s-au stabilit limitele sau modalitatea de decontare. Probabil acestea vor fi stabilite printr-o hotărâre de Guvern.
Pentru a intra în vigoare, propunerea trebuie să treacă de Parlament, să fie promulgată de preşedinte, şi să fie publicată în Monitorul Oficial.
(Jurnal)

Sursa: jurnalgiurgiuvean.ro
Articol sursa: Noi facilități acordate  bugetarilor!Funcționarilor  din primării şi din consiliile judeţene, li s-ar putea deconta transportul…

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.