Numerele de telefon la care puteți suna pentru a obține informații referitor la modalitatea de acordare a șomajului tehnic

AJOFM Giurgiu 09.04.2020

ANUNȚ IMPORTANT

Pentru a veni în sprijinul angajatorilor, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Giurgiu a stabilit următoarele numere de tefefon dedicate: 0721445756 , 0724875149,  la care persoanele interesate pot suna pentru a obține informații referitor la modalitatea de acordare a șomajului tehnic și informații referitor la  aplicarea legii nr. 19/2020 privind acordarea unor zile libere părinților pentru supravegherea copiilor, în situația închiderii temporare a unităților de învățământ .

Pentru încărcarea documentelor necesare acordării șomajului tehnic pentru angajații cărora li s-a suspendat temporar contractul individual de muncă din inițiativa angajatorului,  potrivit art. 52 alin. (1) lit. c) din Legea nr. 53/2003 – Codul Muncii, cu modificările și completările ulterioare, se va folosi platforma digitală http://aici.gov.ro/ .

Avem rugamintea să folosiți decât această modalitate de transmitere a documentelor, să nu mai transmiteți si pe alte adrese de email ale AJOFM GIURGIU.

BIROUL DE PRESA AL AJOFM GIURGIUSursa: http://giurgiu-tribune.ro/
Articol sursa: Numerele de telefon la care puteți suna pentru a obține informații referitor la modalitatea de acordare a șomajului tehnic

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.