O ambulanță pentru spitalul de la Izvoru și un utilaj cu multiple dotări, noile achiziții ale Consiliului Județean Giurgiu

Consiliul Județean Giurgiu a achiziționat în aceste zile, prin Direcţia Judeţeană de Transport, Administrarea Drumurilor Judeţene şi Control Trafic Giurgiu  un utilaj care are în dotare o cositoare universala cu montaj pe spatele vehiculului, un cap de tăiere (foarfecă) pentru vegetaţie pe verticală cu masa de lucru de 1200 mm, o lamă frontală de deszăpezire (lăţime 3000 mm şi înălţime 1200 mm) şi perie mecanică pentru uz stradal (lăţime 2200 mm). Utilajul, fabricat în anul 2007, a costat 498.356 lei, iar suma necesară a fost alocată de Consiliul Judeţean Giurgiu, din bugetul propriu.

Tot din bugetul porpriu a fost achiziționată și o ambulanță tip A2, destinată transportului pacienţilor. Beneficiar este Spitalul de Pneumoftiziologie Izvoru, din localitatea Vânătorii Mici, iar investiția este de 290.895 lei. Achiziția reprezenta o necesitate urgentă, întrucât unitatea spitalicească rămăsese fără un astfel de mijloc de transport pentru pacienţi.

Spitalul se află în subordinea Consiliului Judeţean Giurgiu şi are contract de desfăşurare a activităţii medicale spitaliceşti cu Casa de Asigurari de Sănătate Giurgiu, acordând servicii medicale preventive, curative şi de recuperare pentru pacienţii cronici cu boli pulmonare, având o capacitate de 125 de paturi.Sursa:
http://giurgiu-tribune.ro/
Articol sursa: O ambulanță pentru spitalul de la Izvoru și un utilaj cu multiple dotări, noile achiziții ale Consiliului Județean Giurgiu

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.