O femeie , victimă a unui accident produs, astăzi dimineață, în municipiul Giurgiu!

O femeie , victimă a unui accident produs, astăzi dimineață, în municipiul Giurgiu!

O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această dimineață, în municipiul Giurgiu, pe șoseaua Sloboziei. În accident au fost implicate două autoturisme.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu cu o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD și una SAJ.

Femeia, în vârstă de 27 de ani a fost preluată de paramedici și transportată la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autoturismelor, iar cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Pentru a preveni astfel de evenimente, ISU Giurgiu recomandă conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte toate regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic.

Sursa: ISU Giurgiu

Articolul O femeie , victimă a unui accident produs, astăzi dimineață, în municipiul Giurgiu! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această dimineață, în municipiul Giurgiu, pe șoseaua Sloboziei. În accident au fost implicate două autoturisme. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu cu o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD și una SAJ. Femeia, în […]

Articolul O femeie , victimă a unui accident produs, astăzi dimineață, în municipiul Giurgiu! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jipa Carmen
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/o-femeie-victima-a-unui-accident-produs-astazi-dimineata-in-municipiul-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 8 iulie 2024 12:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.