Oana Roman, mesaj tranșant pentru cei care o critică pentru aspectul fizic. Ce le-a transmis. „Da, nu am un corp perfect”

Oana Roman le-a transmis un mesaj tranșant celor care o critică pentru aspectul fizic. Vedeta le-a dat câteva sfaturi femeilor care se află în aceeași situație ca ea și a recunoscut că a avut nevoie de mulți ani ca să capete multă încredere în sine și ca să nu îi mai pese de ceea ce cred alți oameni despre corpul ei.

Oana Roman, mesaj pentru cei care o critică pentru aspectul fizic

La vârsta de 45 de ani, Oana Roman nu mai are nevoie de validare din partea celor din jurul ei ca să se simtă bine în propria piele. Vedeta, care a fost criticată intens de multe persoane de-a lungul timpului pentru aspectul fizic, le-a dat un sfat femeilor care se confruntă cu aceeași problemă.

Oana Roman a spus că nu și-a propus să aibă un trup perfect, în ciuda faptului că obișnuiește să aibă grijă la alimentație și să meargă la proceduri de remodelare corporală.

Vedeta, care a anunțat recent că s-a hotărât să apeleze la o operație estetică pentru a-și îmbunătăți aspectul abdomenului, a adăugat că fericirea și iubirea ca-n povești nu vor fi aduse de o siluetă impecabilă.

Oana Roman

„Da, încă mai am burtă, încă mai am celulită, nu am un corp perfect și nici nu mi-am propus asta. Nu lăsați pe nimeni să vă spună că nu sunteți frumoase, că nu sunteți apetisante, că nu sunteți dorite. Încrederea în voi este cea mai importantă.

Nu vă lăsați intimidate și nu vă autocomplexați. Aveți grijă evident de sănătatea voastră pentru ca în unele cazuri obezitatea poate aduce multe neajunsuri, dar nu cădem în extreme. Nu corpul perfect vă va aduce fericirea, nici iubirea ca în povești! Nu!

Eu am avut nevoie de mulți ani ca să capăt încredere multă în mine și să nu-mi mai pese de părerea altora. O puteți face și voi. Începând de azi!”, a fost mesajul transmis de Oana Roman.

Oana Roman, despre divorțul și împăcarea cu Marius Elisei

Anul trecut, Oana Roman și Marius Elisei au crezut că au ajuns la capătul mariajului lor, așa că au decis să divorțeze. Ulterior, cei doi, care au împreună o fiică, s-au împăcat și și-au continuat relația de unde au lăsat-o.

Fiica celor doi, Isabela, în vârstă de șapte ani, a suferit un șoc atunci când părinții ei s-au despărțit și nu vrea să-și amintească acel episod din viața familiei sale. Vezi și ce a povestit Oana Roman despre reacția fiicei ei la divorțul de Marius Elisei!

SURSĂ ARTICOL

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.