Parfumuri de aproape un milion de lei confiscate la intrarea în ţară

Parfumuri de aproape un milion de lei confiscate la intrarea în ţară

Polițiștii de frontieră români și bulgari din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu Ruse au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui autocamion, peste 2.000 de bunuri, purtând însemnele unor branduri de lux şi care prezentau suspiciuni de contrafacere, în valoare de aproximativ 900.000 lei.

În data de 05.07.2024, în jurul orei 14:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu Ruse, s-a prezentat pentru a intra în un cetățean turc, în vârstă de 44 de ani, aflat la volanul unui autocamion ce transporta vată minerală de la o societate din Turcia pentru România.

Cu ocazia efectuării controlului de frontieră asupra mijlocului de de transport, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră români și bulgari a descoperit, în compartimentul marfă, peste 2.000 de bunuri constând în articole de de parfumerie, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, care prezentau suspiciuni de contrafacere.

Produsele, în valoare totală de aproximativ 900.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză, față de șoferul turc, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

Polițiștii de frontieră români și bulgari din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu Ruse au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui autocamion, peste 2.000 de bunuri, purtând însemnele unor branduri de lux şi care prezentau suspiciuni de contrafacere, în valoare de aproximativ 900.000 lei. În data de 05.07.2024, în jurul orei 14:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu Ruse, s-a prezentat pentru a intra în un cetățean turc, în vârstă de 44 de ani, aflat la volanul unui autocamion ce transporta vată minerală de la o societate din Turcia pentru România. Cu ocazia efectuării controlului de frontieră asupra mijlocului de de transport, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră români și bulgari a descoperit, în compartimentul marfă, peste 2.000 de bunuri constând în articole de de parfumerie, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, care prezentau suspiciuni de contrafacere. Produsele, în valoare totală de aproximativ 900.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză, față de șoferul turc, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.


Autorul articolului Obiectiv Gr.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://obiectivgiurgiu.ro/parfumuri-de-aproape-un-milion-de-lei-confiscate-la-intrarea-in-tara/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://obiectivgiurgiu.ro/feed/
Titlu original ObiectivGiurgiu.Ro – cotidian de informație, opinie și atitudine civică
Data originala articol 7 iulie 2024 10:06

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.