Percheziţii în Prahova într-un dosar privind „vaccinarea la chiuvetă” şi eliberarea de certificate de vaccinare false

Comerţ cu certificate de vaccinare false după apariţia restricţiilor. Potrivit unor surse judiciare, descinderile au loc atât în localităţi din zona rurală, cât şi în unele oraşe, activitatea infracţională documentată de anchetatori derulându-se începând cu luna iunie a acestui an.

În urma percheziţiilor vor fi aduse la audieri aproximativ 40 de persoane, au precizat sursele menţionate.

Ancheta în acest caz a început în vara a acestui an, au declarat surse judiciare, după ce, în primă fază, a existat suspiciunea că asistenţi medicali au eliberat certificate false de vaccinare COVID într-un centru de vaccinare din zona comunei Ciorani, scrie Agerpres.

Ancheta a scos la iveală indicii conform cărora astfel de practici ar fi fost aplicate şi în alte centre de vaccinare din judeţ.

Citeşte şi: Anunţ inedit de angajare în magistratură: „Caut procurori, exclus alcoolici”

Joi, procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova fac percheziţii la mai multe adrese, zeci de suspecţi şi martori în dosar urmând a fi duşi la audieri.

Conform ultimelor informaţii, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova au început deja să fie aduse persoanele suspecte în cauză. Se pare că este vizat inclusiv un medic de familie.

Perchezițiile au avut loc la mai multe Cabinete Medicale Individuale implicate în campanie de vaccinare anti COVID.

Citeşte şi: Şpaga luată de un medic, scoasă la vânzare de judecători. Caz incredibil în Neamţ

SURSĂ ARTICOL

Sursa: reflectoruldesud.ro/
Articol sursa: Percheziţii în Prahova într-un dosar privind „vaccinarea la chiuvetă” şi eliberarea de certificate de vaccinare false

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.