Percheziții la contrabandiștii de țigări din oraș

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat 5 percheziții la persoane bănuite că ar deține și comercializa țigări provenite din contrabandă.

 Vineri, 28 septembrie a.c., polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat cinci percheziții în municipiul Giurgiu, la locuințele unor persoane bănuite că ar deține și comercializa țigări provenite din contrabandă.

Cu această ocazie, polițiștii au descoperit și ridicat peste 47.000 de țigarete.

Din cercetări a rezultat faptul că, persoanele vizate achiziționau țigaretele din municipiul București, după care le revindeau pe piața de consum, din municipiul Giurgiu.

Polițiștii vor pune în executare 3 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

The post Percheziții la contrabandiștii de țigări din oraș appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Percheziții la contrabandiștii de țigări din oraș

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.