Plata angajatilor DGASPC Giurgiu va fi intarziata. Directorul institutiei vine cu precizari .

Angajatii DGASPC Giurgiu vor primi salariile cu intarzieie . Daca intarzierile vor dura doar cateva zile sau cateva luni si care sunt cauzele acestor intarzieri, ne spune directorul institutiei Dan Sima .
Salariatii DGASPC Giurgiu nu isi vor primi maine 12 octombrie plata salariilor . Directorul institutiei ,Dan Sima , ne-a declarat ca se asteapta ca pana pe 15 octombrie, sa aiba loc o rectificare bugetara in acest sens . Dan Sima mai spune ca plata salariilor angajatilor institutiei pe care o conduce este ingreunata din cauza mariirii fondului de salarii care aproape ca s-a dublat.
In plus , mamele maternale, vor primi doar indemnizatiile in valoare de 300 de lei pentru fiecare copil luat in plasament , nefiindu-le platite contrtibutiile la stat.
Informatiile de mai sus vin sa linisteasca putin angajatii DGASPC. Cativa dintre acestia ne-au scris ca din discutiile din interiorul institurie , neplata salariilor ar dura pana in rectificarea bugetara din luna decembrie. Revenim cu amanunte dupa 15 septembrie.

Camelia SachettiSursa: http://giurgiu-tribune.ro/
Articol sursa: Plata angajatilor DGASPC Giurgiu va fi intarziata. Directorul institutiei vine cu precizari .

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.