PLUS GiurgiuPLUSAlegerea Ancăi Dragu ca președintă a Senatului marchează nu doar o premieră în politica românească, ci…

PLUS GiurgiuEste posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text care spune „USR plus Anca Dragu, parlamentar USR PLUS, este prima femeie aleasă în funcția de președinte al Senatului, a doua funcție în stat.”PLUS

Alegerea Ancăi Dragu ca președintă a Senatului marchează nu doar o premieră în politica românească, ci demonstrează, o dată în plus, că USR PLUS livrează ceea c…e a promis, și anume oameni competenți în funcții-cheie pentru România.

Prin negocierile duse cu partenerii noștri de coaliție, în ultimele zile, asta am urmărit de la bun început: să reușim să formăm o echipă alcătuită din oameni competenți, profesioniști, capabili să facă reforme majore în domenii importante pentru România, iar Anca Dragu este unul dintre acești oameni. A demonstrat acest lucru atât de-a lungul carierei sale profesionale, cât și în Guvernul tehnocrat, unde a fost primul ministru al Finanțelor care a dezvoltat o platformă publică dedicată cheltuielilor bugetului general, care a dus la o transparență mai mare a finanțelor publice, iar proiectul său merge mai departe, de această dată din fruntea Senatului.

Trebuie să recâștigăm încrederea cetățenilor români în Parlament, iar acest proces nu poate începe decât printr-o mai mare deschidere față de ei și printr-o schimbare a modului opac în care s-a legiferat până acum. Prin creșterea gradului de transparentizare, eficientizare și digitalizare a activității legislative, vom demonstra că se poate.

Vezi mai mult

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.