PNL Giurgiu a depus la BEJ listele candidatilor pentru alegerile parlamentare

liste PNL

PNL Giurgiu a depus miercuri, 21 octombrie, la Biroul Electoral Judeţean, listele candidaților pentru alegerile parlamentare din data de 6 decembrie 2020.
Candidaţii PNL la alegerile parlamentare au fost însoţiţi de către europarlamentarul Dan Motreanu, președintele organizaţiei judeţene PNL Giurgiu, Dumitru Beianu, președintele Consiliul judeţean Giurgiu, primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu şi Florin Velicu, secretarul general al organizaţiei judeţene.2

” După cum aţi observat deja, lista candidaţilor PNL Giurgiu este cea mai tânără listă a PNL din ţară, cu media de vârstă de 32-33 de ani. Acest lucru arată că PNL este pregătit de schimbare. Nu ne-am cantonat numai pe atributul tinereții, ci am pus în prim plan și pregătirea profesională și politică a candidaților.
Competența, seriozitatea și performanța candidaților vor fi cele care vor învinge, vor ajunge să reprezinte cu cinste în Parlament și să lucreze în echipă cu administrația actuală pentru a găsi rezolvări rapide problemelor cu care ne confruntăm în prezent.
În calitate de europarlamentar voi continua să sprijin echipa PNL Giurgiu, vom implementa modelele liberale de succes în județ și am certitudinea că, imediat ce vom fi reprezentați în Parlament, principalele obiective vor fi accelerarea direcțiilor prioritare și, în mod automat, creșterea calității vieții giurgiuvenilor „ a declarat europarlamentarul Dan Motreanu, preşedintele PNL Giurgiu, într-o scurtă conferinţă de presă.Sursa:
giurgiupesurse.ro
Articol sursa: PNL Giurgiu a depus la BEJ listele candidatilor pentru alegerile parlamentare

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.