Poliţia rutieră din Giurgiu a oferit şi anul acesta mărţişoare

Poliţia rutieră din Giurgiu a oferit şi anul acesta mărţişoare

Ca în fiecare an, cu ocazia zilei de 1 Martie, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au marcat ziua mărțișorului prin oferirea de simboluri ale primăverii doamnelor și domnișoarelor participante la traficul rutier.

Pe lângă mărțișoare și flori, polițiștii giurgiuveni le-au transmis participantelor la trafic și recomandări privind conduita preventivă la volan.

Gestul poliţiştilor le-a surprins plăcut pe doamnele şi domnişoarele care au manifestat apreciere şi simpatie faţă de atitudinea prietenoasă a oamenilor legii.

Echipa managerială a IPJ Giurgiu urează doamnelor şi domnişoarelor din judeţul Giurgiu „O primăvară minunată plină de bucurii şi realizări deosebite alături de cei dragi!”

Ca în fiecare an, cu ocazia zilei de 1 Martie, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au marcat ziua mărțișorului prin oferirea de simboluri ale primăverii doamnelor și domnișoarelor participante la traficul rutier. Pe lângă mărțișoare și flori, polițiștii giurgiuveni le-au transmis participantelor la trafic și recomandări privind conduita preventivă la volan. […]


Autorul articolului Obiectiv Gr.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://obiectivgiurgiu.ro/politia-rutiera-din-giurgiu-a-oferit-si-anul-acesta-martisoare/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://obiectivgiurgiu.ro/feed/
Titlu original ObiectivGiurgiu.Ro – cotidian de informație, opinie și atitudine civică
Data originala articol 1 martie 2023 18:06

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.