Skip to content

Polițiștii au prins o grupare infacțională ce acționa în casele de pariuri și magazinele din Municipiul Giurgiu

Polițiștii au prins o grupare infacțională ce acționa în casele de pariuri și magazinele din Municipiul Giurgiu

Din 12 ianuarie 2023 până în prezent, persoanele bănuite ar fi pătruns, pe timp de noapte, prin efracţie, în mai multe societăţi comerciale, de unde ar fi sustras bani, ţigarete şi băuturi.

 Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov i-au depistat, în flagrant delict, în localitatea Jilava, judeţul Ilfov, pe cei patru bărbaţi, după ce aceştia ar fi pătruns prin efracţie în trei societăţi comerciale din judeţul Giurgiu, de unde ar fi sustras mai multe baxuri cu ţigarete (aproximativ 1.100 de pachete), băuturi alcoolice, precum şi bani din casele de marcat”, arată sursa citată.

Unul dintre cei 4 bărbaţi era urmărit la nivel naţional. La comiterea celor trei infracţiuni de furt calificat, persoanele bănuite ar fi folosit un autovehicul pe care ar fi montat plăcuţe cu numere de înmatriculare sustrase anterior.

Pentru întregirea probatoriului în cauză, la data de 1 martie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, au efectuat 5 percheziţii la punctul de lucru al unei persoane fizice autorizate şi domiciliile celor 4 bărbaţi, unde au fost descoperite mai multe mijloace materiale de probă şi un autoturism, care ar fi fost folosit la comiterea de infracţiuni„, precizează IGPR.

În urma probatorului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a celor patru bărbaţi, fiind  prezentaţi, joi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu cu propuneri legale.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu numere de înmatriculare false, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

(Jurnal)

Membrii unei grupări infracţionale specializate în comiterea de furturi din magazine şi agenţii de pariuri, care acţionau în zece judeţe, respectiv Ilfov, Călăraşi, Dâmboviţa, Olt, Argeş, Prahova, Teleorman, Vâlcea ,  Buzău” și Municipiul Giurgiu, au fost prinți de  poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, după cum informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR). […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/politistii-au-prins-o-grupare-infactionala-ce-actiona-in-casele-de-pariuri-si-magazinele-din-municipiul-giurgiu/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=politistii-au-prins-o-grupare-infactionala-ce-actiona-in-casele-de-pariuri-si-magazinele-din-municipiul-giurgiu
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 2 martie 2023 21:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Designed using Unos. Powered by WordPress.

×

Apreciaza pagina sa afli ultimele stiri!!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com