Prefectul Județului Giurgiu aduce acuze grave la adresa conducerii Spitalului Județean Giurgiu: A întârziat în mod nejustificat pregătirile pentru campania de vaccinare

Campania de vaccinare a demarat azi și în județul Giurgiu, iar prima vacccinare a avut loc în aceasta dimineață la spitalul din Bolintin Vale. Prefectul Județului Giurgiu, Aneta Matei consideră  că este un motiv de bucurie faptul că în sfârșit a început această campanie și pentru giurgiuveni menționând că nu mai e un secret pentru nimeni faptul  că este ultimul judet din țară în care incepe vaccinarea .

‘Conducerea Spitalului Județean Giurgiu a întârziat în mod nejustificat pregătirile pentru campania de vaccinare. Nu au fost terminate la timp lucrările pentru vaccinare, nu au știut să introducă în tabletă programările, și o serie de alte probleme pe care le-au tergiversat , zic eu, fără justificare. Probabil, conducerea spitalului a înțeles în modul acesta să fie loială vechii conduceri a Consiliului Județean Giurgiu care i-a numit în funcție , dar asta făcându-se în detrimentul giurgiuvenilor și după părerea mea giurgiuvenii nu merită acest lucru .’ a declarat prefectul Aneta Matei la finalul primei sedințe de vaccinare.

Aceasta a mai adăugat că a sesizat aceste aspecte printr-o adresă  conducerii  Consiliului Județean Giurgiu pentru a fi luate măsurile care se impun.

Pană la ora publicării articolului, conducerea spitalului nu a putut fi contactată.

Camelia SachettiSursa:
http://giurgiu-tribune.ro/
Articol sursa: Prefectul Județului Giurgiu aduce acuze grave la adresa conducerii Spitalului Județean Giurgiu: A întârziat în mod nejustificat pregătirile pentru campania de vaccinare

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.