Președintele DAN MOTREANU – declarații după depunerea candidaturilor PNL la Consiliul Județean

După cum se știe, deja, luni ,PNL Giurgiu a depus dosarele de candidaturi pentru lista de consilieri județeni și pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, în persoana senatorului Toma Petcu.

La câteva ore după eveniment, liderul PNL Giurgiu, Dan Motreanu, nota, pe pagina sa oficială:

”Ne prezentăm în fața giurgiuvenilor cu o echipă puternică de candidați pentru Consiliul Județean, o echipă cu o mare experiență administrativă, o echipă care și-a dovedit deja eficiența în ultimii trei ani și jumătate.

Am participat astăzi la depunerea candidaturii senatorului Toma Petcu pentru președinția Consiliului Județean Giurgiu și a listei de candidați PNL pentru posturile de consilieri. Au participat, de asemenea, Dumitru Beianu, actualul președinte al CJ Giurgiu, Adrian Anghelescu, candidat pentru un nou mandat de primar al municpiului Giurgiu, deputații Alexandru Andrei și Alina Meclea.

I-am mulțumit lui Dumitru Beianu pentru activitatea depusă într-o perioadă care nu a fost deloc ușoară, în care nu a avut nici fonduri foarte multe. A reușit, împreună cu echipa liberală, să depună multe proiecte pentru finanțare cu fonduri europene.

Am reușit să obținem fonduri europene pentru construirea unor secții noi și moderne de oncologie și neurologie în județul Giurgiu și a unui centru de îngrijiri paliative. Este un proiect pe care eu l-am inițiat și pentru care m-am luptat, încă din perioada în care PNL era în opoziție în județul Giurgiu.

Împreună cu Toma Petcu, președintele Comisiei pentru transporturi din Senat, Dumitru Beianu, deputații Maria Gabriela Horga și Alexandru Andrei, am obținut fonduri pentru județul Giurgiu, fie că vorbim de redeschiderea căii ferate directe dintre Giurgiu și București, fie că vorbim de obținerea de fonduri pentru studiul de prefezabilitate pentru noul pod peste Dunăre între Giurgiu și Ruse. Sunt fonduri extrem de importante pe care le-am adus în județul Giurgiu, nu sunt singurele, și vom continua pe această linie.

Pe baza muncii pe care am depus-o în ultimii ani, am depus aceste candidaturi cu convingerea că vom obține nu doar o victorie, ci și un rezultat bun.

Avem cel mai bun candidat pentru președinția Consiliului Județean, în persoana lui Toma Petcu. Are notorietate, are încrederea cetățenilor, are o mare experiență administrativă și politică. Funcțiile deținute – ministru, deputat, senator și președinte de comisie în senat – îi dau atât o anvergură locală, cât și o anvergură națională. Acest lucru este benefic pentru județul Giurgiu pentru că va putea să fie un partener solid în relația cu Guvernul României, de unde vin fondurile cele mai importante pentru dezvoltarea județului Giurgiu.

Cred în victoria noastră la un scor bun pentru că avem o echipă de edili valoroși care au realizat proiecte importante, cu fonduri obținute prin Programul Anghel Saligny sau cu fonduri UE. Mă bazez, de asemenea, pe o garnitură de candidați noi, oameni tineri, cu realizări în profesiile lor, oameni care se vor bate cu șanse foarte mari pentru a câștiga în anumite comunități: medicul Ioniță Andrei la Ulmi, arhitectul Florin Zincă la Singureni, inginerul Alexandru Păun la Joița, economistul Adrian Gâjâilă Mihăilești, Alexandru Simionescu pentru Isvoarele.

De asemenea, avem o echipă foarte bună de consilieri județeni, cu o bogată experiență administrativă, politică. Am ținut foarte mult să deschid această listă cu inspectorul școlar județean, Ion Ghimpețeanu, tocmai pentru a demonstra că educația este un pilon important pentru PNL Giurgiu.”

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.