Prezent la Conferința Județeană a PSD Giurgiu, Codrin Ștefănescu le-a ”batut obrazul” deputaților Răzvan Cuc și Alexandru Andrei

 

De la Conferința Județeană a PSD de ieri, au absentat doi dintre parlamentarii de Giurgiu: Alexandru Andrei și Răzvan Cuc.

Referitor la absența acestora, Codrin Ștefănescu, secretar executiv adjunct al PSD a făcut următorul comentariu în discursul său:

”Toți facem greșeli, e firesc! De exemplu este o greșeală că nu sunt în sală, alături de dumneavoastră, doi parlamentari, Alexandru Andrei și Răzvan Cuc, și care, măcar pentru respectul pe care vi-l datorează pentru că munca voastră, a celor din sală, i-a făcut parlamentari, ar fi trebuit să fie aici.

Sunt convins că dumneavoastră, primarii, care sunteți motoarele, veți găsi o soluție și veți impune, la nivel de județ, o soluție în așa fel încât toată lumea să fie în aceași barcă”.

 Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Prezent la Conferința Județeană a PSD Giurgiu, Codrin Ștefănescu le-a ”batut obrazul” deputaților Răzvan Cuc și Alexandru Andrei

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.