Primul ”examen” al iernii – trecut ”cu brio” pe drumurile județene

Toate utilajele Direcției Județene de Transporturi au ieșit pe drumurile județene din administrare de la primele semne ale înrăutățirii vremii, iar intervențiile Direcției s-au reflectat, concret, în situația din județ, unde nu au existat probleme în acest prim ”episod” de iarnă autentică.

Președintele Marian Mina a ținut să mulțumească angajaților Direcției, printr-un mesaj postat, joi dimineață, pe pagina sa de facebook:

”Am trecut cu bine de primul episod de viscol şi ninsoare din sezonul rece 2018-2019, în judeţul Giurgiu.

Le mulţumesc colegilor de la Direcţia Judeţeană de Transport din subordinea Consiliului Judeţean pentru modul în care au acţionat pe toată durata Codului Galben de vreme severă. Şi în prezent, echipaje acţionează la degajarea zăpezii de pe carosabil şi la împrăştierea de material antiderapant.

S-a lucrat la foc continuu, astfel că nu am avut probleme deosebite pe drumurile judeţene. Nu a fost închis sau restricţionat traficul rutier.”

The post Primul ”examen” al iernii – trecut ”cu brio” pe drumurile județene appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Primul ”examen” al iernii – trecut ”cu brio” pe drumurile județene

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.