Promisiuni onorate la Consiliul Județean: Ambulatoriul Spitalului Județean -în prim-plan

Contractul de proiectare și execuție a proiectului vizând reabilitarea Ambulatoriului din Spitalul Județean a fost semnat la sfârșitul lunii iulie.

Iată ce spune președintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina:

„In ciuda faptului ca acest Guvern PNL, prin reprezentanții săi in teritoriu, m-au ținut in mod ABUZIV izolat la domiciliu, acest lucru nu m-a împiedicat să coordonez și sa asigur continuitatea proiectelor și lucrărilor ai căror beneficiari sunt locuitorii acestui județ.

Astăzi, vin cu o veste mult așteptata: Ieri, 30.07.2020, Consiliul Județean Giurgiu a semnat contractul de proiectare și execuție lucrari pentru proiectul “Reabilitare, modernizare, extindere și dotare Ambulatoriu din cadrul Spitalului Județean de Urgenta Giurgiu, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014- 2020.

Valoarea contractului de proiectare și executie este de 4. 985.197,98 lei cu TVA.

Durata de executie este de 24 de luni pentru lucrari și 2 luni pentru realizare proiect tehnic.

Execuția lucrărilor de reabilitare, modernizare și extindere ambulatoriu consta in reabilitarea construcției existente a clădirii ambulatoriului, in suprafața de 183 mp și extinderea acesteia prin construcția unui corp clădire P+1 in care vor funcționa 17 cabinete specifice și 21 de spații suport cu toate specialitățile și utilitățile necesare.
Valoarea totala a achiziției de furnizare echipamente și dotări a cabinetelor medicale va fi de aproximativ 5.200.719, 88 lei cu TVA.”

The post Promisiuni onorate la Consiliul Județean: Ambulatoriul Spitalului Județean -în prim-plan appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Promisiuni onorate la Consiliul Județean: Ambulatoriul Spitalului Județean -în prim-plan

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.