Radu Cristescu candidează la președinţia PSD Satu Mare

Deputatul PD Radu Cristescu a anunțat că intră în cursa pentru preşedinţia organizaţiei PSD Satu Mare. Alegerile sunt programate în această toamnă, anunţă satumareonline.ro.

La ultimele alegeri, Radu Cristescu a obținut un rezultat de egalitate cu contracandidatul de atunci, Gabriel Leș, ceea ce a dus la situația în care PSD Satu Mare a avut în ultimul an o conducere interimară prezidată de careianul Ioan Oneț.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu: „Românii nu vor mai suporta acest circ cu congresele PNL şi USR-PLUS”

Deputatul PSD Radu Cristescu declara, în cadrul unei conferințe de presă, că vrea să scape județul Satu Mare de Mircea Govor și de UDMR. El a mai spus că în județ se poate construi o alianță românească suficient de puternică încât să câștige alegerile.

„Dacă va fi să aleg între cariera mea politică și a scăpa acest județ de acest individ toxic (n.red. Mircea Govor) și a scăpa acest județ de acest partid toxic UDMR, voi alege să scap județul și de Govor și de UDMR, pentru că avem șanse foarte mari ca în 2024 să câștigăm și Consiliul Județean și Primăria”, a declarat Radu Cristescu.

Deputatul a mai spus că în județul Satu Mare se poate construi o alianță românească puternică.

„Este bine că și PNL-ul, dar și județul a scăpat de alt personaj, pe numele lui Albu. Părerea mea este că acum, cu actuala conducere a Partidului Național Liberal, chiar se poate creiona o construcție sută la sută românească cu care vom câștiga alegerile, cum a fost cu USL-ul”, a mai declarat Radu Cristescu.

SURSĂ ARTICOLSursa:
reflectoruldesud.ro/
Articol sursa: Radu Cristescu candidează la președinţia PSD Satu Mare

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.