RASPUNS DUR AL PRESEDINTELUI PSD GIURGIU – MARIAN MINA

RASPUNS DUR AL PRESEDINTELUI PSD GIURGIU – MARIAN MINA

Cîțu, bizarule, tu nu poți să ceri demisii! Tu ai fost demis, de incompetent ce erai, din toate funcțiile posibile. Inclusiv de liberalii tăi. Tu vorbești de responsabilitate?! După ce ai împrumutat 200 de miliarde, dar ai sprijinit economia la nivel de Congo?!

Lasă-ne, patriotule! Te-ai găsit tocmai tu să lupți pentru români, care ne-ai nenorocit cu liberalizarea prețurilor la energie, până au ajuns prețurile până la cer?

Tu trebuie să taci! Lasă-ne să reparăm toate prostiile și ticăloșiile pe care le-ai făcut! Când ai de gând să spui de ce, în cârdășie cu USR, ai luat vaccinuri de 1 miliard de euro?!

Românii sunt îngrijorați, pe bună dreptate, că prețurile asigurărilor RCA au crescut din nou. Dar ideea este să transmiți un mesaj de calm, ceea ce președintele Ciolacu a făcut, nu să inflamezi tu spiritele cu demisii imaginare. Indiferent de situațiile care pot apărea în piață, Guvernul va interveni pentru protejarea șoferilor. Așa cum Guvernul, de altfel, a mai făcut-o și în alte cazuri. Așa cum Guvernul TĂU, Cîțule, nu a făcut niciodată și n-a fost niciodată de partea românilor.

Nu se alimentează niciun scenariu de faliment. Acest scenariu este deja prezent în presă și a creat îngrijorare în piață de mai multă vreme.

Eu sunt convins că intrarea pe piață a unui asigurător de stat, respectiv o societate de asigurare care va avea acționari CEC și Imprimeria Națională, va aduce mai mult echilibru și predictibilitate.

Dar pentru prostie și ticăloșie nu există nicio asigurare, Cîțule!

Cîțu, bizarule, tu nu poți să ceri demisii! Tu ai fost demis, de incompetent ce…


Autorul articolului Mihaita Grigore
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://saptamanagiurgiuveana.ro/wp/2023/03/10/raspuns-dur-al-presedintelui-psd-giurgiu-marian-mina/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://saptamanagiurgiuveana.ro/wp/feed/
Titlu original SĂPTĂMÂNA GIURGIUVEANĂ
Data originala articol 13 martie 2023 12:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.