Recrutarea candidaților a continuat la Bursa locurilor de muncă dedicată absolvenților

51 de tineri din Giurgiu s-au înscris la școlile militare de subofițeri și vor participa la sesiunea de admitere din luna ianuarie 2020. Activitățile de prezentare a ofertei educaționale au continuat vineri la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, la invitația Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Jandarmii s-au adresat tinerilor care au promovat examenul de bacalaureat și care s-au arătat interesați de o carieră în Jandarmeria Română.Specialiști în domeniul resurselor umane le-au oferit informațiile necesare cu privire la întocmirea dosarului de candidat și la etapele pe care le vor avea de parcurs până la examenul propriu-zis.  

Pentru sesiunea de admitere din luna ianuarie sunt disponibile:

  • 190 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani  (din care 3 locuri pentru cetățeni de etnie romă şi 2 locuri pentru alte minorităţi; 5 locuri pentru I.G.Av.; 35 de locuri pentru S.I.E.);
  • 170 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni (din care 3 locuri pentru cetățeni de etnie romă şi 2 locuri pentru alte minorităţi; 5 locuri pentru I.G.Av.; 15 de locuri pentru S.I.E.).

Cererile de înscriere pot fi depuse până la data de 15 noiembrie a.c.

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.