Restricții de călătorie prin ,,Pasul Republicii”, din Bulgaria, pentru toate categoriile de autovehicule, în perioada 4-31 octombrie

Centrul de Contact Giurgiu a informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu, cu privire la faptul că, în perioada 04-31.10.2021,  Inspectoratul General al Poliției Naționale din Republica Bulgaria a dispus interzicerea circulației tuturor categoriilor de autovehicule prin ,,Pasul Republicii” – tronsonul II-55 (zonă montană).
Această situație se datorează lucrărilor de reparații și reabilitare ce se efectuează pe secțiunea de drum Kilifarevo- Predela, tronson care face legătura cu Punctul de Trecere a Frontierei Vidin- Calafat.
În acest context, autoritățile bulgare recomandă ca traficul rutier să fie deviat, în această perioadă, către direcția Svilengrad- Ruse, prin folosirea traseelor rutiere montane prin Pasul Rishki (tronsonul II-48) și Pasul Kotlenski (tronsonul II-73), către Punctul de Trecere a Frontierei Ruse- Giurgiu.
(Jurnal)

Sursa: jurnalgiurgiuvean.ro
Articol sursa: Restricții de călătorie prin ,,Pasul Republicii”, din Bulgaria, pentru toate categoriile de autovehicule, în perioada 4-31 octombrie

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.