Rezultatele slabe din alegeri aduc o nouă conducere la AUR Giurgiu

Rezultatele slabe din alegeri aduc o nouă conducere la AUR Giurgiu

Eurodeputatul Gheorghe Piperea a declarat vineri, la Giurgiu, în cadrul unei conferinţe de presă, că a fost desemnat coordonator al organizaţiei judeţene a AUR şi intenţionează să îşi deschidă la Giurgiu un birou de europarlamentar.

”Sunt noul coordonator al organizaţiei judeţene Giurgiu, am un mandat de la George Simion, care spune să pun la punct această organizaţie, în aşa fel încât la alegerile din toamnă să depăşim la Giurgiu un rezultat de 20%.

Totodată, ca membru al Parlamentului European, în foarte scurt timp voi deschide la Giurgiu biroul secundar de europarlamentar, care se va concentra pe judeţul Giurgiu. Fac acest lucru pentru că vreau ca, în sfârşit, în România să se pună în aplicare un principiu din Tratatul UE care vorbeşte despre transparenţa deciziilor UE şi necesitatea ca aceste decizii să fie cât mai aproape de cetăţean. (…)

Sigur că nu sunt un reprezentant exclusiv pentru Bucureşti sau Giurgiu, sunt pentru întreaga ţară, pentru că nu există circumscripţii pentru europarlamentari, dar, dat fiind faptul că sunt giurgiuvean, născut, crescut în judeţul Giurgiu, în Singureni, sunt legat emoţional de locul acesta şi vreau ca acest judeţ, şi prin accesul la fonduri europene, să capete importanţa pe care i-o dă poziţia geografică, la jumătatea distanţei între Bucureşti şi Sofia sau Bucureşti şi Salonic, pe malul Dunării”, a afirmat Piperea.

El spune că a participat şi la lansarea Planului Simion, care are două componente fundamentale, una despre locuinţe care ar putea fi construite cu sume cuprinse între 35.000 şi 70.000 de euro şi alta care priveşte ştergerea dobânzilor şi costurilor creditelor, dobânzile urmând să fie subvenţionate de stat, ceea ce va face ca acestea să fie „suportabile”.

”Aproximativ 45% din populaţie trăieşte în condiţii de suprapopulare, sunt înghesuiţi, omul nu îşi mai poate permite un apartament, iar acest program vrea să aducă echitate şi nivelul de trai decent pe care ni-l garantează fiecăruia dintre noi Constituţia şi astfel oamenii să nu mai plece din România şi să facă copii, pentru că demografia este negativă”, a completat Gheorghe Piperea.

În ceea ce priveşte rezultatele la alegerile locale, Gheorghe Piperea a spus că AUR a obţinut la CLM Giurgiu trei mandate de consilieri municipali şi că organizaţia va încerca obţinerea unui post de viceprimar ”prin negocieri”. (www.agerpres.ro)

Eurodeputatul Gheorghe Piperea a declarat vineri, la Giurgiu, în cadrul unei conferinţe de presă, că a fost desemnat coordonator al


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/rezultatele-slabe-din-alegeri-aduc-o-noua-conducere-la-aur-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 1 iulie 2024 12:51

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.