Robert Marius Cazanciuc: „Sunt hotărât, responsabil, pregătit ca alături de colegii mei de la PSD să demonstrăm încă o dată că avem soluții pentru problemele românilor!”

„Am intrat în parteneriat cu organizaţia PSD Giurgiu pentru ca împreună să facem din Giurgiu un loc în care nu doar oamenii de aici să trăiască frumos, dar să vină către Giurgiu din ce în ce mai mulţi oameni ca să poată aduce prosperitate în Giurgiu, care are un potenţial uriaş din multe puncte de vedere. Sunt hotărât, responsabil, pregătit ca alături de colegii mei de la PSD să demonstrăm încă o dată că avem soluții pentru problemele românilor!

Militez pentru testarea în masă. Numai așa vom putea avea o situație clară a răspândirii virusului și vom putea acționa pentru limitarea răspândirii acestui virus. Trebuie să facem și noi în România ce fac celelalte țări europene.

Dacă ne uităm la statisticile din pandemie, am crede că la Giurgiu situația arată mult mai bine, comparativ cu restul tarii. În realitate, numărul testărilor este mic pentru că sistemul medical din județ nu are capacitatea de a preleva și prelucra probe.

De aceea, prima cauză pe care o voi susține pentru Giurgiu va fi să contribui la soluționarea problemei accesului deficitar al cetățenilor din mediul rural la serviciile de sănătate. Voi susține înființarea prin lege a Rețelei Naționale de Centre Medicale Comunitare și a Rețelei de Centre de Asistenta Medicala Ambulatorie de Specialitate, în care Giurgiu va fi cu siguranță inclus.

Scopul meu este să nu mai fie nevoie ca un giurgiuvean din județ să vină în municipiu dacă are nevoie de un consult de specialitate dermatologic sau neurologic. Aceasta este chiar o măsură din programul de guvernare pentru Giurgiu – un județ preponderant rural, ai cărui locuitori nu trebuie să fie izolați de sistemul medical din municipiu și din țară”- preşedintele interimar al Senatului, candidat din partea PSD Giurgiu pentru un nou mandat de senator, Robert Marius Cazanciuc.

Comandat de PSD Organizaţia Judeţeană Giurgiu, executat de PROIMAGE GRUP SRL, cod mandatar coordonator 11200020

The post Robert Marius Cazanciuc: „Sunt hotărât, responsabil, pregătit ca alături de colegii mei de la PSD să demonstrăm încă o dată că avem soluții pentru problemele românilor!” appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Robert Marius Cazanciuc: „Sunt hotărât, responsabil, pregătit ca alături de colegii mei de la PSD să demonstrăm încă o dată că avem soluții pentru problemele românilor!”

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.