Roti blocate, locuri de parcare insuficiente, amenintari si razbunari

Zeci de giurgiuveni sunt nemultumiti ca autoritatile locale au inceput sa blocheze autovehicule parcate neregulamentar pe domeniul public, pentru ca in oras nu exista suficiente locuri de parcare .
In noapte de 16-17 octombrie,masina unui polist de la circulatie a fost vandalizata. Cativa nemultumiti au amenintat politistii pe retelele de socializare . Si familia sefului politiei locale a primit amenintari.

Direcția Poliției Locale în colaborare cu Giurgiu Servicii Locale au reinceput de ieri sa blocheze masinile parcate neregulamentar. Zeci de cetateni nemultumiti au ripostat certandu-se cu oamenii legii, spunandu-le ca nu exista suficiente locuri de parcare in oras.
Pe retelele de socializare, zeci de cetateni furiosi spun ca vor urmari sa vada cat de corecte sunt la randul lor autoritatile si cat de corect va fi aplicata aceasta masura .  Ieri seara , unui agent de la circulatie , i-a fost sparta luneta masinii personale.
Si directorul Politiei Locale Lazar Ciobanu spune ca i-a fost amenintata familia si i-a fost fotografiat autoturismul societatii sotiei ,parcat pe carosabil , cu toate ca –sustine directorul politiei locale- acel loc este concesionat pe un an de zile cu plata la Primarie.
Lazar Ciobanu spune ca aceasta activitae nu va fi abandonata si se va respecta legea.
Potrivit Direcției Poliției Locale, se acționează cu preponderență în zonele cu trafic intens.
Proprietarul autoturismului, pe numele căruia a fost scrisă amenda, poate plăti, fie direct la agentul constator, fie la Direcția de Impozite și Taxe Locale Giurgiu.

Camelia SachettiSursa: http://giurgiu-tribune.ro/
Articol sursa: Roti blocate, locuri de parcare insuficiente, amenintari si razbunari

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.