Salam a dat cu subsemnatul despre „Butoane” şi „Poetu”

646x404Florin Salam s-a prezentat, marți, 6 martie, la sediul DIICOT, unde a fost audiat ca martor într-un dosar extrem de complicat.
Conform www.cancan.ro, Florin Salam a fost audiat în calitate de martor într-un dosar de proxenetism și crimă organizată, ce se referă la clanul “Butoane” din Giurgiu.
Dumitru Daniel, zis “Poetu’”, era unul dintre capii rețelei de interlopi și se ocupa cu plasarea mai multor tinere în bordelurile din Germania.
Procurorii ar fi interceptat o discuție între Dan Dumitru și o prostituată, în care cel poreclit “Poetu’” îi spunea acesteia să se pregătească și să meargă să întrețină raporturi sexuale cu Florin Salam.
În discuțiile sale cu fata, Dumitru, zis și „Poetu” îi explică acesteia că nu îl va „distra” gratis pe nașul său, acesta urmând să o plătească, după epuizarea momentului de plăcere.
„Te duci să-i fii companie; N-o să fie gratis”
„DOAMNĂ: Da bubu!
DUMITRU DANIEL: Ce faci popute..?
D: Uite stau. Tu ce faci?
DD: Ce să fac, ia fii atentă !
D: Ia zii.
DD: Vezi că e Florin Salam acolo. E nașu meu, știi nu?
D: Unde e?
DD: La Craiova.
D: Așa
DD: Și vezi că vrea să… te duci să-i fii companie în seara asta. O să te duci să-i ții companie. N-o să fie gratis, știi ce zic.
D: Lui?
DD: Lui, da. Cui mie?
D: Păi și dacă n-o să-i plac. Dacă… na
DD: Dacă ce?
D: Dacă n-o să-i placă.
DD: Termină cu prostiile c-o să-i placă. Te îmbraci frumos, sexi așa cu găoaza aia a ta. Știi ce zic. Și când e… sun eu și te duci la ce hotel zic eu și te duci acolo.
D: Bine popute…
DD: Hai popute-aș.
D: Hai te pup. Pa “, îi explica „Poetu” feteiSursa:
giurgiupesurse.ro
Articol sursa: Salam a dat cu subsemnatul despre „Butoane” şi „Poetu”

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.