Sâmbătă, 12 iunie, la Giurgiu, se joacă semifinala Ligii a IV-a la Fotbal: DUNĂREA GIURGIU – Maxima HOBAIA

Sâmbătă, 12 iunie 2021, cu începere de la ora 15:30, Dunărea Giurgiu întâlnește, acasă, pe stadionul ”Gogu Gîrlea”-Port,  pe Real Hobaia, într-un meci contând pentru prima semifinală a ligii a IV-a, în cadrul competiției de  desemnare a campioanei județului Giurgiu, la fotbal.
Se anunță un meci interesant între cele două combatante având în vedere transferurile făcute de echipe, în această iarnă. Cele două formații  nu s-au mai întâlnit până acum  în meciuri oficiale, astfel că se anunță un meci „tare”  miza fiind ocuparea  unui loc în finala campionatului.
Dunărea Giurgiu a avut trei victorii, acumulând 9 puncte în Zona 1 a ligii a IV-a, terminând  pe prima poziție, în timp ce Maxima Hobaia a acumulat  două victorii și o înfrângere, în Zona 2 a ligii a IV-a, terminând  pe locul secund.
În cea de-a doua semifinală a campionatului Ligii a IV-a, Victoria Adunații Copăceni, o va întâlni pe ocupanta locului secund din Zona 1. Meciul va avea loc la Giurgiu, pe stadionul ”Gogu Gîrlea Port”, tot sâmbătă, 12 iunie, cu începere de la ora 18:00.
Un meci în care fotbaliștii din Izvoru, vor trebui să joace la turaţie maximă pentru a ieşi cu faţa curată!
Costel Spînu
(Foto: Costel Nicolae)

Sursa: jurnalgiurgiuvean.ro
Articol sursa: Sâmbătă, 12 iunie, la Giurgiu, se joacă semifinala Ligii a IV-a la Fotbal: DUNĂREA GIURGIU – Maxima HOBAIA

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.