Se întâmplă în județul Giurgiu: copil de 9 ani, agresat sexual de propriul bunic!

La data de 3 mai a.c., Secția Nr. 5 de Poliție Rurală Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de către o persoană, cu privire la faptul că o tânăra de 9 ani din comuna Slobozia, județul Giurgiu, a fost agresată sexual de către bunicul acesteia, un bărbat de 51 de ani.

În urma cercetărilor s-a constatat faptul că în după-amiaza zilei de 2 mai a.c., în jurul orei 16.00, în timp ce minora se afla la domiciliul său din localitatea Slobozia, în camera bunicului său, acesta ar fi încercat să întrețină un raport sexual cu aceasta.

În urma continuării cercetărilor și administrării probatoriului, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Giurgiu.

La data de 4 mai a.c., bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, procurorul adresându-se Judecătoriei Giurgiu cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de viol.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Giurgiu a dispus față de acesta măsura arestării preventive pe o perioada de 30 de zile.

Polițiștii Secției Nr. 5 Poliție Rurală Giurgiu din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

The post Se întâmplă în județul Giurgiu: copil de 9 ani, agresat sexual de propriul bunic! appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Se întâmplă în județul Giurgiu: copil de 9 ani, agresat sexual de propriul bunic!

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.