Se pleacă masiv în vacanța. Frontiera Giurgiu-Ruse aglomerată de turiști

Se pleacă masiv în vacanța. Frontiera Giurgiu-Ruse aglomerată de turiști

VALORI DE TRAFIC P.T.F. GIURGIU ÎN ULTIMELE 24 DE ORE

În ultimele 24 de ore, la graniţa cu Bulgaria au fost efectuate formalităţi de frontieră prin P.T.F. Giurgiu, pe sensul de intrare în țară pentru aproximativ 1.100 de camioane, 3.900 de autoturisme și 16.000 de persoane, iar pe sensul de ieșire din țară pentru aproximativ 1.000 de camioane, 5.000 de autoturisme și 19.000 de persoane.

Traficul prin P.T.F. Giurgiu la turisme se desfăşoară în condiții normale, pe câte patru artere de control pe sensul de intrare în țară, și pe trei artere de control pe sensul de ieșire din țară.

Pentru autocamioane, traficul prin P.T.F. Giurgiu se desfășoară pe câte cinci artere de control atât pe sensul de intrare cât și pe sensul de ieșire din țară, înregistrând timpi ridicați de așteptare pe sensul de ieșire din țară.

Acești timpi ridicați de așteptare sunt determinați de numărul mare de mijloace de transport prezente pentru tranzit într-un interval scurt de timp

Totodată, reamintim faptul că în prima parte a lunii iulie se preconizează începerea lucrărilor de reparații pe partea bulgară la Podul Prieteniei dintre Ruse și Giurgiu, lucrări ce vor dura aproximativ 730 de zile. Pe perioada reparațiilor, circulația se va desfășura alternativ, pe o singură bandă, în sistem semaforizat.

Având în vedere că traficul prin P.T.F Giurgiu se va desfășura cu dificultate, menționăm faptul că la nivelul instituţiei vor fi luate toate măsurile astfel încât să se asigure un trafic fluent prin punctul de trecere.

În acest context, recomandăm participanților la traficul transfrontalier să utilizeze toate punctele de trecere deschise în regim internațional de la granița cu Bulgaria, după cum urmează:

– pe raza județului Teleorman: PTF Zimnicea (BAC), PTF Turnu Măgurele (BAC)

– pe raza județului Constanța: PTF Vama Veche, PTF Ostrov, PTF Negru Vodă, PTF Lipnița și PTF Dobromir pentru autoturisme cu greutate admisă de 3,5 tone, iar programul de funcționare este de la ora 08:00 la ora 20:00

– pe raza județului Dolj: PTF Bechet (BAC) și PTF Calafat

– pe raza județului Călărași: PTF Călărași (BAC).

 

 

 

 

VALORI DE TRAFIC P.T.F. GIURGIU ÎN ULTIMELE 24 DE ORE În ultimele 24 de ore, la graniţa cu Bulgaria au fost efectuate formalităţi de frontieră prin P.T.F. Giurgiu, pe sensul…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/se-pleaca-masiv-in-vacanta-frontiera-giurgiu-ruse-aglomerata-de-turisti/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 2 iulie 2024 13:26

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.