Senatorul Toma PETCU: ”Astăzi am fost alături de copiii comunelor, Daia, Schitu și Clejani, bucuros să reaud clinchetul de clopoțel al noului an școlar!”

Senatorul Toma PETCU: ”Astăzi am fost alături de copiii comunelor, Daia, Schitu și Clejani, bucuros să reaud clinchetul de clopoțel al noului an școlar!”

Astăzi, cu bucurie, am fost alături de copiii, corpul profesoral și primarii comunelor, Daia, Schitu și Clejani, la clinchetul de clopoțel al noului an școlar.

Cei 1300 de elevi, școlari și preșcolari din cele trei comune giurgiuvene, se bucură de-acum de un mediu de pregătire de cel mai înalt nivel. Școlile din comunele Daia și Schitu au fost reabilitate și consolidate din fondurile PNDL 2, la inițiativele domnilor primari, Adrian Florin  Șerban, Ionel Pașol, iar școala din Clejani a fost întreținută și modernizată, exclusiv, din fondurile primăriei, prin efortul domnului primar Florin Nidelea.

 FOTO: Senatorul Toma Petcu, alături de primarul comunei Daia, Adrian Florin Șerban, la festivitatea de începere a noului an școlar 2023-2024. 

Îi felicit pe domnii primari pentru determinarea, efortul și dorința de a le oferi copiilor școlari și dascălilor, cele mai bune condiții de pregătire. Valoarea totală ale lucrărilor de reabilitare și dotare a școlii și grădiniței din Daia a fost de 4,8 mil. lei. Proiectul a cuprins, încălzire centrală, panouri solare pentru apă caldă, geamuri termopan, sistem de incendiu cu bazin și hidranți de incendiu, sistem de alarmare la incendiu, sistem de supraveghere video și aparate de aer condiționat pentru fiecare sală de clasă.

Foto: Alături de Senatorul Toma Petcu, în comuna Schitu s-au mai aflat europarlamentarul Dan Motreanu, și Deputatul Gabriela Horga. 

Tot prin programul PNDL 2 și PNRAS, pentru cei 200 de elevi, școala din comuna Schitu, a fost reabilitată, dotată și extinsă cu un nou corp de clădire cu șapte săli de clasă și o sală de festivități. Noile dotări cuprind, mobilier, calculatoare, laptop-uri pentru sălile TIC, table interactive, imprimante, etc. Valoarea finală a lucrărilor a fost de aproximativ 7,2mil. lei.

 FOTO: Primarul comunei SCHITU, Ionel Pașol alături de Toma Petcu, luni 11 septembrie, la deschiderea noului an școlar…

După municipiul Giurgiu, comuna Clejani are cei mai mulți elevi din județ. 900 de școlari și preșcolari din Clejani, se vor bucura de modernizările realizate din surse proprii, la inițiativa, cu efortul și sub coordonarea domnului primar Florin Nidelea.

  Tot prin efortul propriu al primăriei Clejani și consiliului local, s-au asigurat ghiozdane și rechizite pentru toți ce 900 de copii, pentru a se asigura că au posibilitatea de a veni la școală.

FOTO: La deschiderea anului școlar, în comuna Clejani, pe lângă senatorul Toma Petcu, a mai fost prezent și vicepreședintele Consiliului Județean Giurgiu, Cristian Anculescu.   

Urez copiilor și dascălilor, succes în noul an școlar, mulțumesc  și-i felicit pe domnii primari ai comunelor, Daia, Schitu și Clejani, pentru efortul depus și realizările destinate comunităților lor!

Articolul Senatorul Toma PETCU: ”Astăzi am fost alături de copiii comunelor, Daia, Schitu și Clejani, bucuros să reaud clinchetul de clopoțel al noului an școlar!” apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

”Astăzi, cu bucurie, am fost alături de copiii, corpul profesoral și primarii comunelor, Daia, Schitu și Clejani, la clinchetul de clopoțel al noului an școlar. Cei 1300 de elevi, școlari și preșcolari din cele trei comune giurgiuvene, se bucură de-acum de un mediu de pregătire de cel mai înalt nivel. Școlile din comunele Daia și […]

Articolul Senatorul Toma PETCU: ”Astăzi am fost alături de copiii comunelor, Daia, Schitu și Clejani, bucuros să reaud clinchetul de clopoțel al noului an școlar!” apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/senatorul-toma-petcu-astazi-am-fost-alaturi-de-copiii-comunelor-daia-schitu-si-clejani-bucuros-sa-reaud-clinchetul-de-clopotel-al-noului-an-scolar/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 11 septembrie 2023 16:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.