Sergiu Buș a dezvăluit care este obiectivul Astrei Giurgiu: „Vom vedea dacă reușim”

Dacă Edi Iordănescu a recunoscut superioritatea Craiovei, Sergiu Buș este convins că Astra Giurgiu merita să obțină cel puțin un punct în meciul cu trupa lui Devis Mangia, încheiat cu victoria oltenilor, scor 1-0, în cadrul primei etape din play-off.

Atacantul în vârstă de 25 de ani a criticat gazonul de pe „Ion Oblemenco” și a dezvăluit care este obiectivul fostei campioane a României.

Meritam cel puţin un rezultat de egalitate. Ştiam că ne aşteaptă un meci greu, am încercat să-i obţinem prin mijloacele noastre, dar, repet, cred că nu meritam să pierdem. Am avut o eroare pe final şi asta ne-a costat. Cred că este cel mai prost gazon din Liga I. Nu este o scuză, aici au jucat şi ei, dar ăsta e adevărul. Urmează o deplasare grea la Iaşi, sper să câştigăm toate punctele. Ne-am propus să terminăm mai sus de locul patru, vom vedea dacă reuşim, a spus Laurenţiu Buş, la Telekom Sport.

The post Sergiu Buș a dezvăluit care este obiectivul Astrei Giurgiu: „Vom vedea dacă reușim” appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Sergiu Buș a dezvăluit care este obiectivul Astrei Giurgiu: „Vom vedea dacă reușim”

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.