Sindicatul Județean „Solidaritatea Sanitară” GiurgiuFederația “Solidaritatea Sanitară” din RomâniaRETROSPECTIVA 2020. Cele mai…

Sindicatul Județean „Solidaritatea Sanitară” GiurgiuEste posibil ca imaginea să conţină: text care spune „RETROSPECTIVA2 2020 Federația “Solidaritatea Sanitară” din România

RETROSPECTIVA 2020. Cele mai urmărite postări și acțiuni ”Solidaritatea Sanitară” în 2020

În luna iulie 2020, Federația ”Solidaritatea Sanitară” lansa Albumul S…uferinței și al Străduinței Salariaților din Sănătate. Albumul a reprezentat una dintre formele cele mai expresive de transmitere a mesajelor publice în privința a ceea a însemnat și înseamnă pentru salariații din Sănătate condițiile de muncă în contextul pandemiei Covid-19.

Această fotografie a fost postată în data de 24 iulie 2020, având un impact de 300.662 persoane, 7.285 de like-uri, 918 comentarii și 1.254 de distribuiri, fiind însoțită de următorul text:
„Așa arată viața noastră de familie de aproape 5 luni de zile!
Ajutați-ne să-i facem să înțeleagă ce (ni) se întâmplă, urcând fotografii și imaginii video sugestive pentru ceea ce faceți și suferiți în #AlbumulStraduințeișialSuferinței: https://covid.solidaritatea-sanitara.ro/foto-fssr/”.

Puteți să va alăturați Comunității ”Solidaritatea Sanitară”, pentru o reprezentare justă și pragmatică a intereselor salariaților din sistemul sanitar, utilizând această aplicație: https://solidaritatea-sanitara.ro/app/!

Vezi mai mult

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.