Sofia Vicoveanca și-a ieșit din fire pe scenă la un concert în Neamț. Gestul ei i-a uimit pe cei prezenți

Sofia Vicoveanca și-a ieșit din fire pe scenă, la un concert în Neamț. Gestul ei i-a uimit pe cei prezenți și a fost criticat pe rețelele de socializare. Alte persoane i-au luat apărarea cântăreței de muzică populară și au explicat motivul pentru care ea a reacționat așa.

Cum și-a ișit din fire Sofia Vicoveanca pe scenă

Sofia Vicoveanca a fost invitata de onoare a Festivalului Haiducilor de la Grinţieş, județul Neamț, la poalele Ceahlăului, săptămâna trecută. Publicul ei se bucura de spectacolul pe care îl susținea cântăreața când a fost martorul unei ieșiri nervoase a artistei.

Se pare că celebra cântăreață a fost deranjată atunci când câteva persoane îmbrăcate în costume populare au început să danseze în horă, în fața scenei. ”Măi, nu vreau să jucaţi în faţa publicului! Hai, afară!“, le-a strigat ea, la microfon, după care a continuat să cânte de parcă nici nu s-ar fi oprit.

Sofia Vicoveanca, criticată pentru gestul ei

Cântăreața de muzică populară a fost criticată pe rețelele de socializare pentru gestul ei, în contextul în care tinerii care ar fi pornit hora ar fi fost îndemnați de organizatorii festivalului să întrețină atmosfera.

”Incredibilă atitudinea, ţipă şi îi alungă dând semne de gelozie de imagine, ruşine Sofia Vicoveanca pentru acest gest; cum să încurajăm frumosul românesc? Aşa ca în acest clip?!“, a scris o persoană pe Facebook.

”Lumea a aşteptat-o până spre seară, cu bucurie în suflet, ca mai apoi să ne dezamăgească destul de dureros. Nu ne aşteptam la aşa ceva. A încercat să-şi repare oarecum greşeala, dar nu prea i-a ieşit“ și ”Întrebarea mea este: ce o fi fost în sufletul copiilor după o astfel de situaţie? Cel mai probabil unii aveau lacrimi în ochi“, au fost alte comentarii.

Alte persoane i-au luat apărarea cântăreței Sofia Vicoveanca

Pe de altă parte, alte persoane i-au luat apărarea Sofiei Vicoveanca. Un solist al Orchestrei Populare Flacăra Prahovei de la Filarmonica ”Paul Constantinescu“ Ploieşti, Gelu Voicu, le-a transmis criticilor să nu se grăbească să arunce cu noroi într-un artist ”cât Munții Carpați”. El a explicat reacția cântăreței.

”Orchestra nu stă în faţa solistului şi dansatorii nu joacă în faţa solistului, decât în situaţiile unui videoclip sau filmări profeniste, unde regizorul stabileşte asta! Solistul cântă în faţa orchestrei şi dansatorii joacă stânga/dreapta, flancând momentul!

Acel moment, dragi colegi dansatori, este al solistului, iar dacă se face ilustraţie coregrafică, aceasta nu trebuie să reprezinte o barieră vizuală între solist şi public!“, a explicat el, în apărarea Sofiei Vicoveanca.

SURSĂ ARTICOL

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.